Welke zakelijke abonnementen zijn er allemaal?

0
1602
zakelijk internet

Heb je een eigen bedrijf, dan kun je genieten van een aantal zakelijke abonnementen. Het grote voordeel hierbij is dat je dan ook direct profiteert van professionele service op de momenten dat je dat nodig hebt, en dat de kosten van de abonnement vaak geheel of gedeeltelijk aftrekbaar zijn. maar welke zakelijke abonnementen zijn er allemaal?

Een zakelijk internet abonnement

Werk je voornamelijk achter de computer en is daarbij een stabiele internetverbinding noodzakelijk? Dan kan een zakelijk internet abonnement je hier zeker bij helpen. Met dit abonnement geniet jij namelijk van snel, stabiel en veilig internet en heb je bovendien toegang tot de beste service op de momenten dat je dit echt nodig hebt. Ook beschik je dan over een vast IP-adres en mocht het zo zijn dat er een storing is, dan zal je modem automatisch overschakelen op het 4G-netwerk. Dit zorgt ervoor dat jij geen last hebt van de storing, en gewoon door kunt werken. Daarnaast beschik je hiermee ook over perfecte wifi, overal op de zaak. En heb je wifi nodig in meerdere ruimtes, dan is dit met wifi Plus voor Ondernemers ook nog uit te breiden.

Een zakelijke telefoon

Ook een zakelijke telefoon kan een groot voordeel voor je zijn. Niet alleen houd je op deze manier zakelijk en privé gescheiden, maar je bepaald ook zelf wanneer je wel of niet bereikbaar bent. Gebruik je je privé telefoon voor je zakelijke klanten, dan kunnen zij jou in principe 24/7 bereiken, ook op de momenten dat je dit niet wilt. Met een zakelijk nummer heb je dit probleem niet, want na werktijd kun je de telefoon gewoon uitschakelen.

Ook voor je werknemers kan een zakelijke telefoon aangeschaft worden wanneer dit noodzakelijk is. Zijn je werknemers het grootste gedeelte van de dag onderweg, dan wil je natuurlijk dat jij ze wel kan bereiken wanneer dit nodig is.

Reizen met het OV

Reis je voornamelijk van en naar je kantoor of naar klanten met het OV, dan kun je hier een zakelijk abonnement voor afsluiten. Dit doe je door een abonnement toe te voegen aan je NS-Business Card. Met deze kaart kun je op rekening reizen met het OV, waarbij je achteraf de rekening krijgt. Echter is het vaak veel voordeliger hier een abonnement aan toe te voegen, zeker wanneer je dagelijks met het OV reist. Dit kan een Dal abonnement zijn waarbij je in de daluren met korting reist, maar ook een Traject Vrij, Trein Vrij of zelfs OV Vrij abonnement. Bij deze laatste optie reis je niet alleen onbeperkt met de train, maar ook met de metro, tram en bus.

Reis je zowel zakelijk als privé met het OV, dan kun je er ook voor kiezen een Traject Vrij met Gesplitst Betalen abonnement aan te schaffen. Hierbij reis je onbeperkt op een vast traject, met de mogelijkheid ook privé te reizen.

Vorig artikelWat is een uitzendbureau?
Volgend artikelOp deze manier houd jij werk en privé gescheiden van elkaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here