Originele kerstcadeaus voor je werknemers

0
1288
kerstcadeau werknemer

De kerstperiode staat voor de deur, en dat betekent ook dat er weer nagedacht moet worden over kerstcadeaus. Natuurlijk kun je kiezen voor een kerstpakket, of een cadeaubon zodat je werknemers zelf iets uit kunnen zoeken, maar heel origineel is dat niet. ben je nou echt op zoek naar een leuk, origineel kerstcadeau waar iedereen wat aan heeft? Wij geven je in dit artikel een aantal opties.

Nuttige producten voor het werk en thuis

Je wilt je werknemers natuurlijk iets geven waar ze echt iets aan hebben. dit kan thuis zijn, maar ook op het werk. Wanneer er veel geluiden zijn op het kantoor en mensen zich daardoor soms wat minder goed kunnen concentreren, is een geluid onderdrukkende koptelefoon een mooi geschenk. Ook na het werk kan deze gebruikt worden, bijvoorbeeld tijdens het luisteren naar een e-book of tijdens het games.

Ook zijn er verschillende verzorgingspakketten die samengesteld kunnen worden. zo is de vakantieperiode niet alleen een periode van feestjes, drukte en stress, maar ook zeker van ontspanning.

Gepersonaliseerde cadeaus

Ook gepersonaliseerde cadeaus doen het altijd goed, omdat dit in eerste instantie al laat zien dat je moeite hebt gedaan voor je werknemers. De opties hierbij zijn overigens eindeloos; van notitieboekjes tot laptoptassen en van glazen bedrukken tot bedrukte kussens. Vind je alleen het bedrukken van een product wat te weinig? Probeer er dan een mooi thema van te maken. een bedrukt bierglas met een aantal speciaalbiertjes bijvoorbeeld, of een theeglas met verschillende soorten thee.

Bedrijfsuitje als afsluiting

Een cadeau is leuk, maar als je met een vaste groep werknemers werkt kan het ook leuk zijn samen iets te gaan doen als afsluiter. Dit kan natuurlijk van alles zijn, en het ligt er maar net aan wat jullie leuk vinden. gezellig samen gaan eten, of juist iets actiefs doen zoals een escape room of bowlen. Wil je liever iets samen doen, waarbij jullie tegelijkertijd ook iets leren? Ga dan eens op zoek naar een leuke workshop die past bij jullie als team. Dit kan een kookworkshop zijn, maar ook een workshop bij een bierbrouwerij of een wijngaard.

Weet je niet goed wat voor een uitje je moet gaan doen, maar willen jullie wel samen het jaar afsluiten? Leg het dan voor aan je werknemers. Geef een aantal opties door zodat zij kunnen aangeven waar hun voorkeur naar uitgaat. Op die manier weet je direct wat hun graag zouden willen doen, en kun jij vervolgens gaan kijken of dat haalbaar is.

Vorig artikelDit zijn 4 essentiële onderdelen van een goed ontwikkelde website!
Volgend artikel Een eigen huis: aan welke verzekeringen moet je denken?